Последвайте ни:

НАЧАЛО | ЗА НАС | ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ | КОНТАКТИ

На първо място е дизайнът. Първото впечатление, което си изграждат посетителите на сайта Ви, е  от елегантният и забележителния дизайн. Дизайнът на сайта Ви трябва да представя същността на фирмата и нейния професионализъм. При изработка на уеб дизайн екипът на MoyataReklama.com взема предвид потребителското поведение в интернет, визуалния комфорт на посетителите и уместност между сайта, бранша и продуктите.

 

На следващо място е ползваемостта.  Дизайнът на всеки сайт, който е изграден от екипа на MoyataReklama.com, е съобразен спрямо достъпността и леснотата при употребата му от посетителите му. Идеята е посетителите на даден сайт да достигат с от два до три клика до необходимата им информация.

 

Следва конвертируемост.  Добре направените уеб сайтове превръщат посетителите им в доволни клиенти. Това става чрез употребата на различни инструменти и познания по Google Analytics, който следи потребителското поведение на посетителите от сайта Ви. На база тях и статистиката, която записват се правят задълбочени анализи и се оптимизира сайта към генерирани на повече продажби и клиенти.

 

Следващото изискванe, което се взема предвид е поддръжката. Освен дизайна на даден сайт, съществен елемент е и неговата поддръжка. Поради периодичните промени на текста  или снимки във всеки сайт, се налага това да става бързо и лесно. Поради тази причина нашата CMS система за управление на съдържанието на даден сайт е максимално улеснена и достъпна за всеки администратор на сайт. Без проблем може да се правят необходимите промени без намеса от наша страна.

 

И не на последно място по важност е статистиката. Както споменахме статистиката е много важен елемент от създаването и развитието на един уеб сайт и неговата оптимизация. За да черпим информация от даден сайт, предварително са заложени софтуери за статистика като Get Clicky, Google Analytics, Google Conversation Tracking, Click Tale и други.

 

Екипът на MoyataReklama.com ще помогне да изградите лоялност от клиентите Ви като създаде забележителна  уеб страница, която изпълнява всичките гореспоменати изисквания и максимализира превърналия се брой на посетители в клиенти.

 

Ако имате желание да изработим за Вас дизайн на Вашия уеб сайт и да спечелите нови клиенти, се свържете с екипа на „Моята реклама“ на телефон 0877 35 71 17 или чрез контактната ни форма.

Изработване на уеб дизайн на сайтове

Изработка на уеб дизайн на сайтове

Като агенция за дигитален маркетинг, една от услугите, която предлагаме е изграждане на уеб дизайн за Вашия сайт.  Главната цел на нашите уеб сайтове е бъдат финансови възобновими инвестиции т.е. да са финансово изгодни за клиентите ни. В онлайн пространството има многобройни сайтове, които не успяват да изпълняват желаните резултати като да генерират приходи от продажби или да привличат нови клиенти. От жизнена важност при писането на текстовете на съдържанието на всеки сайт е те да бъдат написани от SEO специалист. Освен това е важно Вашият сайт да бъде съобразен с различните версии на интернет браузъри и да бъде responsive. При всяко изработване на дизайн на клиентски сайт се вземат предвид следните изисквания: