Последвайте ни:

НАЧАЛО | ЗА НАС | ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ | КОНТАКТИ

Пазарната реклама е най-широко разпространеният метод за рекламиране на бизнес, идея или кауза във Facebook. Хубавата страна от рекламирането във Фейсбук е ,че няма изискване за минимален бюджет. Това дава възможност на всеки, който има желание да се възползва от тази услуга, да се включи в нея. Таксуването при този рекламен формат става според нуждите на клиента: плащане на импресия (CPM) или плащане на клик (CPC). Разновидностите на пазарната фейсбук реклама са стандартните рекламни полета с мини банери и най-новият вариант за реклама – sponsored stories.

 

 

Вижте видове фейсбук реклами

 

 

Ако имате нужда от реклама във Facebook, Вие може да се свържете със специалист от MoyataReklama.com на телефон 0877 35 71 17 или чрез нашата контактна форма.  

Реклама във Facebook

Facebook е световна социална мрежа, която помага на човек да се свърже със своите приятели, семейство и роднини в реално време. Facebook дава възможност да харесвате, коментирате и да споделяте информация. Facebook e чудесна платформа за рекламиране на Вашия бизнес, за създаване на Facebook страници на Вашия бизнес, където да публикувате периодично вашите текстове, съобщения, промоции и благодарение, на които създавате лична и постоянна връзка между бизнеса и клиентите Ви. Точен пример за рекламирането във Фейсбук е маркетинг от типа „уста на уста“.

Реклама във Facebook

 

Екипът на „Моята Реклама“ предлага реклама във Facebook като в пакета са включени:

 

Създаване и настройване на ефективна реклама във Facebook;

• Изработка и криетив на дизайн за привлекателен рекламен банер според изискванията на Facebook;

Създаване и криетив на рекламно послание, достигащо и действащо подсъзнателно върху таргетираната група;

Таргетиране на рекламната аудитория, която да Ви последва във Вашата страница или сайт;

Възможност за комбиниране на Фейсбук рекламата Ви с ваша Facebook, страница, група, Facebook приложение или Ваш сайт;

Постоянен мониторинг върху развитието на рекламата Ви и при необходимост  подобряването й;

Доклади, отчитане и измерване на статистика за рекламата Ви във Facebook;

 

Ако това е рекламата, която търсите, то тогава се обърнете към екипа на „Моята Реклама“.

Поддръжка на Facebook страница

 

Екипът на „Моята Реклама“ предлага поддръжка на Фейсбук страница като в пакета са включени:

 

Създаване на страница във Facebook и настройка;

• Изработка и криетив на дизайн за страницата Ви в т. ч. създаване и обработка на профилна снимка и уникална корица (cover page);

• Увеличаване на харесвания с над 500 лайка на месец;

Увеличаване на посещаваемостта към Facebook страницата Ви;

Споделяне на информация като статуси, коментари, видео, новини и съдържание за Вашия бизнес и от сайта Ви на Вашата Фейсбук страница;

Постване на информация за бъдещи събития, видео от сайт Ви на Facebook страницата Ви;

Комуникация с Вашата аудитория с цел подкрепяне на интереса и ангажираността им;

• Добавяне на бутон за харесване/споделяне на страницата Ви във Вашия сайт;

• Свързване на RSS канала от сайта Ви с Facebook страницата Ви;

Създаване на индивидуални канали табове (tabs) във Вашата Facebook страница (при необходимост);

Създаване и организиране на игра/томбола; (при нужда)

Създаване и публикуване на разнообразни вирал мийм изображения (viral meme picture) във Facebook с цел дружелюбна атмосфера и създаване на емоционална връзка с аудиторията Ви ( допълнително се заплаща)

• Изработване и настройване на платени реклами във Facebook (допълнително се заплаща);

Доклади, отчитане и измерване на статистика за страницата Ви във Facebook;

Привет,

 

Вие се намирате в страница от сайта MoyataReklama.com, отнасяща се за рекламата във Facebook, видовете й и поддръжка на Facebook страници. Ако Вашата цел е:

 

• да привлечете нови фенове за Вашата Фейсбук страница;

• искате да увеличите потенциалните си клиенти и продажби;

• искате да станете популярни в най-голямата социална мрежа;

• да имате повече харесвания на Вашата Фейсбук страница;

• да изградите една силна емоционална връзка с Вашите фенове;

 

Тогава продължавайте да четете.

Ако имате нужда от реклама във Facebook, Вие може да се свържете със специалист от MoyataReklama.com на телефон 0877 35 71 17 или чрез нашата контактна форма.

Защо е необходимо да имате реклама във Facebook?

Прочетете предимствата й: 

 

 

*Достигане до точните хора*

Социалната мрежа Facebook предлага възможността Вашата реклама да бъде изключително точно сегментирана и таргетирана според разнообразни признаци като възраст, пол, населено място, език, интереси, поведение, хобита. Това ни дава уникалната възможно да възможността за въздействие на локално ниво.

 

*Бърза обратна връзка*

Facebook рекламата е в реално време и дава възможност на достигната аудитория да харесва, коментира или да сподели Вашата реклама и съответно отзивите им достигнат мигновено при Вас.

 

*Достъпна цена*

Рекламата във Facebook е на изключително достъпна цена от всеки друг рекламен канал – радио, списания, телевизия. Благодарение на нея, Вие ще постигнете по-бързи резултати на достъпни цени и по-добро позициониране в най-голямата социална мрежа.

 

*Получаване/Разпространяване на ценна информация за бизнеса Ви“

Ако бизнеса Ви не присъства в Интернет, то тогава все едно не съществувате. Всеки бизнес има нужда от онлайн визитка, която е комбинация от корпоративния му сайт и присъствието му в социалните мрежи. Благодарение на тях, Вие може да представите своя бизнес и бранд пред многобройна аудитория, същевременно да получите обратна връзка и да проучите потенциалната Ви таргет група.

 

*Емоционална връзка и лоялна аудитория*

Фейсбук рекламата е единствената реклама, позволяваща да се създаде емоционална ангажираност и връзка между Вашите потенциални клиенти и Вашия бранд. Тази връзка се изгражда благодарение на правилно създадена и поддръжка на Вашата Facebook страница. Поддръжката на Вашата фен страница е изключително важен момент, тъй като тя е основен фактор на онлайн визитката Ви. Професионалното управление на Фейсбук страницата Ви е сигурна гаранция за информирана, лоялна, добре таргетирана аудитория, която да следи всички новини около Вашия бизнес и бранд.

 

*Ангажираност на публикациите Ви*

Както беше споменато поддръжката на Вашата Facebook страница е ключов елемент. Важно е Вашите публикации и рекламни кампании да достигат до повече хора. Вашите фенове, приятели на феновете Ви т.н. . Това е възможно в следствие на атрактивното, активното и качествено обслужване на страницата Ви. Платформата Facebook е интелигентен инструмент, който оценява и показва повече споделяните и харесваните публикации. Всяка една ангажираност на публикация е вид препоръка.

 

*Добра инвестиция*

Всеки човек приема добрата инвестиция като възвръщане на вложените средства плюс печалба. В рекламния речник се използва термина ROI (Return on Investment), чийто процент за рекламата във Facebook се е повишил до 70% за 2014 година и ще запази нивото си през 2015 година.

 

*Усъвършенстване*

Facebook е уникална платформа, която се променя всеки ден с цел нейното подобряване.