Последвайте ни:

НАЧАЛО | ЗА НАС | ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ | КОНТАКТИ

 

Поставянето на обратни линкове/връзки се нарича линкбилдинг. Екипът на „Моята реклама“ разполага с собствени, безплатни и платени ресурси. Ние Ви гарантираме дългосрочни и качествени резултати следствие на обвързването на значими сайтове с първокачествена информация с Вашия сайт.

 

2. Onsite оптимизация – Целта на този вид оптимизация е да помогне на Google роботите като им зададе точни и конкретни параметри към търсещите машини, за да се индексира сайта.  

 

Екипът на MoyataReklama.com Ви дава няколко примерни промени, за да придобиете представа.

 Създаване на  текстова карта на сайта;

 Създаване на допълнителни страници в сайта; редактиране на елементи като H1;

 Създаване на вътрешни линкове – link building;

 Слагане на ALT тагове на снимките/изображенията;

 Редактиране на съдържанието на страниците и включване на ключови думи;

 Добавяне/редактиране на meta тагове в страниците на сайта

 

Трудно е да кажем, че оптимизацията на сайт е полезна, тя е задължителен елемент от Вашия сайт. Ако не сте чували за оптимизация на сайт, то тогава прочетете следващите няколко реда или се свържете с екипа на „Моята реклама“.

 

Положителните страни от оптимизацията за търсещите машини са много. Ще Ви изброим някои от тях:

 

 Трафикът Ви към сайта е силно таргетиран  - т.е. посетителите на сайта Ви ще са само хора, които са търсели Вашите услуги и продукти

 Разположението на сайта Ви ще е на по-предни позиции в най-посещаваните търсаки – Google, Yahoo, Ask, Bing, Dir.bg     и Yandex.

 Намалявате разходите за реклама при ключови фрази и думи с голяма честота на търсене, защото реално кликовете към Вашият сайт ще са органични или по друг начин казано – те ще са безплатни;

 Повишава рейтинга на сайта Ви, както и подобрява онлайн присъствието на фирмения сайт

 Подобрява се фирмената репутация като сайта Ви присъства в едни от първите позиции в търсещите машини;

 Оптимизацията за търсещи машини създава първокачествено съдържание, което ще привлича повече посетители към Вашия сайт и засилва интереса към Вашите услуги и продукти и провокира споделяне на информацията с други потребители;

 Има възможност за подробна статистика и следене на всеки посетител на Вашия сайт. Например-  следене на покупките и транзакциите при електронните магазини

 Вложените средства за оптимизацията на Вашия сайт са инвестиция, която се развръща с увеличаване на броя на клиентите Ви, приходите от продажби, репутация на фирмата Ви;

 

Идва и моментът, в който искаме да Ви кажем няколко интересни обстоятелства, които е препоръчително да знаете за SEO оптимизацията:

 SEO oптимизацията не е кратък процес, а дългосрочен процес. Вие може да заплатите за оптимизация и да достигнете желаното място в Google, но трябва да вземете предвид, че Google си променя всяка седмица алгоритъма на индексиране и това налага поддържа на оптимизацията, за да задържите своята позиция – добавяне или премахване на ключови думи и фрази, линк билдинг , мета тагове и т.н. ;

 Отнема време, за да видите резултатите. Този процес отнема близо месец до два месеца в зависимост от това кога роботите на Google ще индексират сайта ви отново;

 Трудно е да определим точната позиция, която ще заемате след оптимизацията на Вашия сайт. Практиката показва, че Вашия сайт може да заемете позиция от 1 до 10 място на първата страница от търсенето в Google. Това разбира се зависи от броя на ключовите думи, които са включени във Вашия сайт и от сайта на конкуренцията Ви.

 Ние не работим с готови оферти за SEO оптимизация, защото както всеки човек различен, така и всеки сайт е различен. Екипът на MoyataReklama.com трябва да направи SEO одит на Вашия сайт и да проучи конкурентните Ви сайтове, за да може да изготви индивидуална оферта за Вас на база анализираните данни. SEO  одитът е безплатен за клиентите на MoyataReklama.com.

 Както при Google AdWords се използват ключови думи, така и при SEO оптимизацията се използват. И при двата варианта ключовите думи имат индивидуална цена.

 Броя на ключовите думи при SEО оптимизацията са ограничени.

 

Ако имате нужда от SEO оптимизация за Вашия сайт, Вие може да се свържете с експерт от MoyataReklama.com за безплатна консултация на телефон 0877 35 71 17 или чрез нашата контактна форма.

 

Екипът на „Моята реклама“ трябва да направи SEO преглед на сайта Ви и да анализира сайтовете на преките Ви конкурентните  преди да изготви индивидуална оферта за Вас на база всички анализи.

Оптимизация за търсачки (SEO)

Search Engine Optimisation (SEO) е съдействаща дейност, която подобрява  Вашето разположение според избраните ключови думи в различните търсещи машини - Google,Bing, Ask, Yahoo, Dir.bg, Yandex и други. Има два вида оптимизация - offsite и onsite. 

 

1.Оffsite оптимизация – Този вид оптимизация е свързан с изграждането на линкове (връзки) с ключовите думи към Вашия сайт. Когато в единия (сайт 1) се постави линк към друг сайт (сайт 2) с ключова дума е вид похвала от сайт 1, защото потребителите могат да видят ценна информация на сайт 2 по темата с поставената връзка. Силата на всеки линк се дефинира от значението и влиянието на сайта, от който тя е дошла   в Google. Този показател се нарича Page Rank. 

Един сайт се позиционира  все по-добре, когато се добавят повече линкове/връзки с ключови думи, които водят към въпросния сайт. Според търсещите машини, това значи, че информацията на темата/сайта Ви е ценна за посетителите на сайта. Така се изкачвате по стълбицата на Google и взимате по-горни позиции.

сео оптимизация